facebook.png twitter.png instagram.png youtube2.png  
Mahdollisuuksien paikka

Wildfood - Matkailun elämystuote

Kittilässä 7.8.2017 alkaen

villiruoka_web.jpg

Koulutuksen tavoitteena on, että osallistuja hallitsee yleisimmät luonnosta saatavat syötävät raaka-aineet, marjojen, sienten ja yrttien keruun, käsittelyn sekä valmistuksen. Koulutuksessa opitaan menu-kokonaisuuksien harmoninen hallinta siten, että asiakkaalle syntyy lappilainen villiruokaelämys. Lisäksi perinnetieto villiyrttien käytöstä laajenee samalla kun huomioidaan uudet trendit, kuten streetfood-tyyppinen villiruoka.

Koulutus toteutetaan lähijaksoille sekä työssä oppimisena esimerkiksi omalla työpaikalla. Kouluttajana toimii myös Sami Tallberg.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 31.5.2017 mennessä aikuiskoulutuskalenterista.

Tiedostot

Kirjoittanut Henna Jokinen
Julkaistu    28.4.2017 9:47

Takaisin