Asiakaspalvelut950.jpg

Osaamisella menestykseen

Henkilöstön osaaminen ja ammattitaito ovat työyhteisön menestyksen kulmakiviä. Maailma muuttuu nopeasti, eikä raudanlujan ammattilaisenkaan osaaminen ole pysyvää, ellei hän ja hänen työnantajansa panosta uuden oppimiseen. Osaamista on kehitettävä tai se kuihtuu!

Me selvitämme millaista osaamista sinun organisaatiossasi on ja mitä lisää se vielä kaipaa menestyäkseen. Tarjoamme työyhteisöllesi kokonaisvaltaista ratkaisua aina osaamisen kartoittamisesta räätälöityyn koulutukseen saakka.
Lue lisää >>

Oppisopimuksella osaajia

Oppisopimuskoulutus tarjoaa työnantajalle mahdollisuuden rekrytoida uusia työntekijöitä ja kouluttaa henkilöstöään yrityksen tarpeiden mukaisesti.
Lue lisää >>

 

Lupa- ja korttikoulutukset

Puuttuuko sinulta tai yrityksesi henkilöstöltä tarvittava lupa- tai korttikoulutus. Meiltä löytyy runsa lupa- ja korttikoulutustarjonta.
Lue lisää >> 

 

Hankkeet

Kehitämme omaa sekä toimintaympäristönsä elikeinoelämää hyödyntäen ulkopuolista hankerahoitusta.
Lue lisää >>

Ammatillinen täydennyskoulutus

Ammatissa tarvittavat tiedot ja taidot vaativat jatkuvaa päivitystä asiatiedon, menetelmien ja työskentelytapojen muuttuessa. Kaipaako sinun tai yrityksesi henkilöstön ammatillinen osaaminen täydennystä. Meillä on runsas tarjonta erilaisia ammatillisia täydennyskoulutuksia.
Lue lisää >>

 

Santasport Lapin Urheiluopisto

Santasport Lapin Urheiluopisto on koulutus- ja vapaa-ajan keskus Rovaniemen Ounasvaaralla, joka tarjoaa puitteet niin perhelomalle, harrastuksille kuin kansainvälisen tason urheilutapahtumillekin. Majoitus-, ruokailu- sekä monipuoliset liikunta- ja vapaa-ajan palvelut löytyvät saman katon alta!
Lue lisää >>

5.10.2017

REKRY-paja

Auto-, logistiikka-, kaivos-, metsä- ja raskaskonealoilla on huutava pula osaavista tekijöistä. REKRY-pajassa kohtaavat alojen työnantajat, työntekijät ja koulutuksen tarjoajat.

 

  • 19.6.2017 13:09

    Näyttötutkinnolla täydennystä työkalupakkiin

    Jouni Väyrynen suoritti Lähiesimiestyön ammattitutkinnon työnsä ohella. Jo aiemmin esimiehenä toiminut myynnin ammattilainen sai koulutuksesta paljon uusia ideoita ja näkökulmia työnsä kehittämiseksi.

Kaikki uutiset