Banneri5.jpg

 

Voit hakea meille opiskelemaan milloin vain. Voit hakea jatkuvassa haussa jos sinulta puuttuu ammatillinen peruskoulutus, opiskelusi on aiemmin jäänyt ammatillisessa koulutuksessa kesken tai jos olet jo suorittanut toisen alan ammatillisen tutkinnon tai korkeakoulututkinnon ja olet sitten nuori tai aikuinen. Kaikki aikaisemmat koulutuksesi (myös kesken jääneet) ja työkokemuksesi huomioidaan kun sinulle tehdään henkilökohtainen opiskelusuunnitelma.

Mikäli haluamaasi koulutukseen ei tällä hetkellä ole vapaita paikkoja, seuraa sivujamme. Ilmoitamme vapautuvista paikoista.

Jos sinulla on aiemmin hankittua osaamista alalta tai kesken jääneitä opintoja, voit hakea jatkaviin opintoihin myös niihin tutkintoihin, joissa ei ole ilmoitettu vapaita opiskelupaikkoja.

 

Vapaita tai vapautuvia opiskelupaikkoja muun muassa:

 

ROVANIEMI:       

  • Luonto- ja ympäristöalan perustutkinto: luonto-ohjaaja / ympäristönhoitaja  
  • Pintakäsittelyalan perustutkinto: maalari (Hakemukset käsitellään seuraavan kerran vuodenvaihteessa.)
  • Puualan perustutkinto: puuseppä (Hakemukset käsitellään seuraavan kerran vuodenvaihteessa.)
  • Tekstiili- ja vaatetusalan perustutkinto: vaatetusompelija
  • Rakennusalan perustutkinto: talonrakentaja HUOM! Pääsyvaatimuksena aikaisempaa kokemusta alalta, esimerkiksi kesken jääneitä opintoja, alan työkokemusta tai aikaisempi tekniikan ja liikenteen alan perustutkinto suoritettuna.
  • Sosiaali- ja terveysalan perustutkinto: lähihoitaja: HUOM! Pääsyvaatimuksena ammatillinen perustutkinto, lukion päättötodistus tai ylioppilastutkinto.
  • Hiusalan perustutkinto: parturi-kampaaja HUOM! Pääsyvaatimuksena ammatillinen perustutkinto, lukion päättötodistus tai ylioppilastutkinto.
  • Kauneudenhoitoalan perustutkinto: kosmetologi HUOM! Pääsyvaatimuksena ammatillinen perustutkinto, lukion päättötodistus tai ylioppilastutkinto.

 

KEMIJÄRVI

 

KITTILÄ, LEVI-INSTITUUTTI

 

SODANKYLÄ


 

Muun perustutkintotarjontamme löydät näiltä sivulta. Myös niissä vapaita tai vapautuvia opiskelupaikkoja voit tiedustella suoraan hakupalveluista tai opinto-ohjaajalta tai kysyä mahdollisuutta suorittaa kesken jääneet opiskelut ammatillisessa oppilaitoksessa loppuun.

Katso myös aikuiskoulutuskalenterissamme haussa olevat koulutukset. 

 

Hakeminen

Sähköinen hakulomake

Vapaita ja vapautuvia opiskelijapaikkoja perustutkinoissa voit hakea sähköisellä jatkuvan haun hakulomakkeella.

jatkuva-hakulomake.png

 
Paperinen hakulomake

Voit myös hakea perinteisellä postitse lähetettävällä paperilomakkeella, jonka löydät sivun lopusta.

Paperinen hakulomake toimitetaan hakutoimistoon:

Posti- ja käyntiosoite
Lapin ammattiopisto
Hakutoimisto
Jokiväylä 9
96300 Rovaniemi

Kysy lisätietoa vapaista opiskelupaikoista tai hakeutumisesta puh. 020 798 4100 tai haku@redu.fi