facebook.png twitter.png instagram.png youtube2.png  
Mahdollisuuksien paikka

Hygieniaosaaminen

Työskenteletkö pienessä tai keskisuuressa elintarvikealan yrityksessä?

  • elintarvikemyymälässä
  • ravintolassa
  • elintarvikekioskissa
  • kahvilassa
  • laitoskeittiössä
  • pitopalvelussa
  • muussa elintarvikehuoneistoksi luokitellussa tilassa, jossa käsitellään pakkaamattomia elintarvikkeita.
     

Lapin matkailuopiston hygieniaosaamiskoulutuksissa voit hankkia tarvittavan osaamisen ja osoittaa sen kokeella.

 

Tammikuun alussa 2002 voiman astuneella Hygieniaosaamisasetuksella velvoitetaan elintarviketyöntekijät osoittamaan riittävä hygieeninen osaaminen hygieniaosaamistodistuksella.
Olet vastuussa ruoan terveellisyydestä ja turvallisuudesta

Tiedot alkavista koulutuksista löydät aikuiskoulutuskalenterista valitsemalla koulutusmuodoksi "lyhytkurssit".

aikokalenteri-suuri.png